expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sabtu, 22 November 2014

Bahulu Cermai Perasa Madu Resipi Terbaru



COD Bahulu Cermai  Perasa Madu ke Bukit Serdang Malam Semalam  sambil di temani abg ammar...Rupanya besar Pekan Seri Kembangan bila menuju Ke bukit Serdang .. 

Kisahnya minggu Lepas dapat Call dari seorang  akak ingin tempah bahulu untuk kenduri arwah ibu mertuanya, dah bagitahu tempahan bahulu saya tutup dulu sebab sekarang saya jual  Qaseh ...... hihihi 

Tapi tak nak menghampakannya saya ambil juga tempahan dia ..... masa buat abg ammar bagitahu dah lama tak makan bahulu .... happy dia bila dapat makan bahulu ...hihihi

Ok pendekkan cerita Sekarang tempahan bahulu Cermai perasa Madu di buka untuk Tempahan dan Qaseh Gold berjalan seiring dan sejalan untuk Tempahan  . 
  
Bahulu Perasa Madu Rm25 = 100 Biji
Murah murah Sedap...

Jom Whatsap atau call terus  Ke 019-2648485






Jumaat, 21 November 2014

Qaseh Junior Pasti Menjadi Pilihan Ibubapa Yang Bijak


Semua kawan-kawan Opis saya dah repeat Order ..

Salah seorangnya Abg Muhamad Hamizi Repeat order Qaseh Jr untuk Umar ,umairah..

Qaseh Jr menyokong tumbesaran yg shat dan kuat , mmbekalkan sstem imun bdan , anti oksida dan bktiria, mencerdaskan minda dan dapat melegakan masalah sembelit..menambah selera makan..

Tolong ye bantu selesaikan masalah anak2 kita...
Anak Sihat Bapa happy..

Qaseh Junior Pasti Menjadi Pilihan Ibubapa Yang Menitik Beratkan Kesihatan Anak-Anak    

tempah sekarang sementara promosi 

@call whatsapp 0192648485

@call whatsapp 0192648485
@call whatsapp 0192648485

mudah + murah + mujarab



Selasa, 11 November 2014

Qaseh Gold Junior Mengembalikan keceriaan Kanak-Kanak


Anak tiada Selera Makan? Kerap demam / batuk lambat sembuh?

Jom amalkan Formulasi makanan sunnah yg terbaik...Qaseh Gold Junior membantu....Ibu yang prihatin pasti dapatkannya...
Hanya 1 sudu setiap pagi...IsyaAllah memberi kesan positif dalam masa satu minggu...

Mudah>Murah>Mujarab





Isnin, 10 November 2014

Ikhtiar Hamil dengan Set Qaseh Gold Adinda Kekanda Dan Sole

Anda Sedang Berusaha Untuk Hamil??

Jom cuba Set Ikhtiar Hamil.....ramai dah cuba ikhtiar dengan Qaseh Gold telah berjaya!!

1) Puan ku rosliza berjaya hamil slps 16 tahun berkahwin pada umur 38 tahun ..
2) k. Ann 2 tahun kahwin berjaya hamil .
3) pn nora yang 3 tahun kahwin telah berjaya hamil .
4) kak sara hamil selepas 1 bulan amal qaseh ..
5) cikgu sekolah belum pernah mengandung 4 tahun kahwin berjaya hamil
6) pn Azu amal Qaseh 3 bulan berjaya hamil..
7) pn emy 4 tahun tunggu berjaya hamil ..
''Percaya Makanan Sunnah'' yang sedang laris di pasaran!!!!

➊KHASIAT QASEH GOLD KEKANDA untuk Suami:
-------------------------------------------------------------
✔ MERAWAT/ PENAMBAHAN tenaga batin
✔ Melancarkan perjalanan darah dengan lebih baik
✔ MENINGKATKAN bilangan & kuantiti sperma
✔ MENAMBAH daya seksual lelaki dan kesuburan lelaki

➋KHASIAT QASEH GOLD ADINDA untuk Isteri:
-------------------------------------------------------------
✔ Menguatkan rahim
✔ Meningkatkan tahap kesuburan
✔ Membina sel darah merah
✔ Membekalkan NUTRISI kepada sistem peranakan
✔ Mengatasi masalah KEPUTIHAN
✔ Melegakan STRESS
✔ Menstabilkan hormone
✔ Merangsang fungsi ovari untuk mudah hamil

> SOLE Qaseh Kristal (Untuk Suami & Isteri) – 100% Tulen Mengandungi 84 eleman semulajadi yang di perlukan oleh tubuh.
Membantu >
1. Menyelaraskan fungsi rahim
2. Menormalkan kitaran haid
3. Membantu kesihatan vagina
4. Membantu penghasilan hormon yg seimbang
5. Menguatkan rahim
6. Membantu penyerapan nutrien secara optimum

Kehebatan QASEH GOLD - gabungan pemakanan SUNNAH yang penuh dengan keberkatan dan kelebihan herba tradisi serta penyediaannya secara Amalan Pengilangan Islamik (IMP)

PM / whatsapp segera 019-2648485 stok terhad..beli sekarang free postage promosi sehingga 15 Nov 2014 ...

Ahad, 12 Oktober 2014

Bulan Pertama dah Lepas Target dari Stokis Rizqi Qaseh Marketing



Alhmdulillah dpt cdrahti gold coin dr tuan S.M stokis rzqy sini .... hari ni bru genap sebulan join jd rakan niaga/pengedar qaseh gold dah lepas target 50 botol Qaseh...bulan pertama dapat share manfaat Qaseh hampir 70 botol...mudah biz dgn Qaseh...jom kwn2 yg bmnat jd pgedar kita pkat shring khasiat mknan sunnah......follow leader hebat diorang akan guide sampai berjaya...untung runcit dapat bonus jualan dapat...wtsap/pm saya 0192648485...

Tokey Sri Jenut Telah mengamalkan makanan Sunnah



Hari ni dapat gambar watsap dari kampung, kiriman dari adik post gmba mok aka tokey Akok Sri Jenut...Alhamdulillah nampak makin bertenaga....tiap hari mok buat lebih 500 butir telur utk buat akok dan bahulu....memerlukan tenanga yang banyak ...mok bagitau sejak amal Qaseh ...Alhamdulillahh tok berapo penat mano doh...
Qaseh betul-betul berkasiat..





Sabtu, 11 Oktober 2014

Qaseh untuk Ibu hamil supplemen yang terbaik









    mlm ni nk cod qaseh junior dan adinda ke sg buluh utk ibu hamil 5 bulan..dan qaseh adinda satu lagi utk abg M.A  nk bg kat wife dia sebab alahan....
    anak2 junior suka minum qaseh dah repeat order

    abg peneman setia abi

Selasa, 16 September 2014

Jual Qaseh Gold @ Kg Baru



    masa tgh mkn td trjmpa dgn bkas kwn sek ...skr tgh buat mster pjj...dia nk cba qaseh junior utk anknya ...nsib baik stnsa bwa stok dlm kreta.....

Giliran Kawan-Kawan Opis Pula Cuba Qaseh








arini abg2 jejaka kt opis nk cuba qaseh kekanda sorg sbtol...mama dlm pantang pn nk cba qaseh adinda siap temph 6 btol lg mmang trbaikk .....abg mizi jgn lpa bg kt umar dn umairah ye qseh junior tuu.....smga kwn2 dpt mnfaat dgn asbab amal mknan sunnh insyAllah.

Khamis, 11 September 2014

Minum Qaseh Sebelum Mula Kerja







mlm ni cod qaseh kekanda utk abg2 yg tarik kabel bg kuat skit...baru kerje cepat siap...terbaik team nii



Jumaat, 5 September 2014

QASEH GOLD JUNIOR UNTUK KANAK - KANAK









Formulasi Makanan Sunnah Unggul yang ditambah dengan Badam, Bayam & Kismis.
InsyaAllah, membantu:
- Membekalkan nutrien penting untuk Tumbesaran Fizikal dan Perkembangan Minda.
- Membantu menguatkan Sistem Imun Tubuh.
- Kaya dengan bahan merangsang fungsi otak seperti Badam, Kurma, Kismis dan Ginkgo.
**Khusus untuk anak seawal usia 1tahun hinga 12tahun.**






Adik anas kenal kotak dia pilih qaseh junior 


Anak yang bagaimana perlu makan Qaseh Gold Junior?

1-     yang memilih/tiada selera makan
2-     yang kerap/sedang jatuh sakit
3-     yang sukar makan ubat
4-     yang suka makanan segera/makanan rapu
5-     yang tidak suka makan sayur
6-     yang sedang mengalami alahan/batuk/selesema/kahak
7-     yang ingin kekal sihat, cergas dan cerdas !





dapatkan qaseh junior segera


untuk maklumat lanjut atau boleh hubungi

call / sms/ whatsapp 019-2648485
email : mahmudz9101@gmail.com 

khidmat penghantaran di sediakan secara percuma sekitar lembah klang 

tesimoni






Khamis, 4 September 2014

Selamat POS QASEH untuk Kawan-Kawan




Dah slmat pos qaseh junior 4 btol kpd ustzh d sek wlyh labuan dan 1 btol qaseh adnda ke tawau Sabah..1 btol qaseh keknda kpd tetuan lowyr d kb dn qaseh adinda n junior kpd ustzh sek lata rek.. qaseh junior kpd lectre uum d chlung...smga brg2 slmt smp..kwn2 opis pn dh mula ambil qasehh...Alhmdulillahh..semoga sy dn kwn2 mndpt kbaikn dlm mngamlkn prdk qaseh gold..

Rabu, 3 September 2014

Qaseh Gold Adinda Ramuan Istimewa Buat Wanita



Qaseh Gold Adinda khas untuk orang pompuan atau kaum wanita.





Ramuan Qaseh Gold Adinda:

Qaseh Gold merupakan minuman herba yang diformulasikan daripada Pemakanan Sunnah yang mengandungi kurma, madu, habbatus sauda', buah tiin, zaitun, delima & air zam-zam..juga diperkayakan lagi dengan kehebatan gam arab sebagai prebiotik semulajadi & herba tradisi seperti za'fran, ginkgo & sireh. Kesemuanya merupakan bahan/ramuan yang hebat & padat khasiatnya untuk tenaga dalaman dan luaran..



Kerana Qaseh Adinda turut ditambah dengan ramuan herba terbaik seperti passiflora, pegaga & manjakani. Ramuan yang istimewa & mempunyai rasa dan kelazatan yang tersendiri.

Rasa Qaseh Gold Adinda ni seperti jus kurma..


ingin dapatkan qaseh gold adinda hubungi saya  019 2648485







KURMA

Buah 1001 fungsi yang di kisahkan dalam surah maryam ! Kaya dengan gula semulajadi untuk membekalkan tenaga fizikal & minda .
Kajian menunjukkan kurma mengandungi konsentrasi anti oksida polyphenol yang tinggi di kalangan buah-buahan kering
Amalan memakan kurma turut boleh membantu menstabilkan emosi . Kurma juga kaya dengan serat untuk membantu pelawasan


MADU

Dalam surah Al NAhl ayat 69 Allah telah memberi pengesan tentang kehebatan madu sebagai penawar kepada pelbagai penyakit . Tidak dapat di sangkalkan lagi , madu kaya dengan vitamin & mineral untuk menyokong system tubuh yang sihat.
Terkenal sebagai agen mencerdaskan minda & meningkatkan tenaga!
Madu bercirikan anti baktiria, anti oksida & anti virus untuk menguatkan system imun tubuh .

HABBATUSS SAUDA’

Juga di kenali sebagai jintan manis . Dalam satu hadis yang cukup memberi harapan , Nabi Muhammad SAW menyifatkan habbatus sauda sebagai penawar kepada pelbagai penyakit melainkan mati .
Kajian mendapati habbatus sauda berupaya meningkatkan system imun tubuh & membekalakan tenaga kenara cirinya yang anti bacteria , anti virus , anti histamine , anti fungus &anti oksida serta dapat membantu mengatasi pelbagai penyakit seperti asthma, bronchitis, enczema, alahan & batuk .

BUAH TIIN

Buah yang enak di pilih oleh Allah untuk bersumpah dengannya dalam surah At Tin & pastinya mempunyai nilai kesihatan ang tinggi .
Merupakan sumber mineral vitamin & anti oksida yang penting bagi meningkatkan keupayaan tubuh serta menguatkan system ketahanan tubuh bagi melawan jangkitan .
Buah tiin juga di katakana melegakan keletihan & merangsang kuas otak .

Minyak Zaitun

Minyak zaitun cukup popular di Negara Mediterranean & merupakan salah satu makanan warisan Rasulullah SAW yang cukup unik .
Minyak zaitun kaya dengan vitamin E & polyphenols, sejenis anti oksida yang berupaya melindungi sel tubuh daripada kerosakan .
Mengamalkan minyak zaitun dalam diet seharian boleh membantu memberi perlindugan awal kepada tubuh daripada risiko penyakit berbahaya seperti masalah jantung .

DELIMA

Antara buah yang di sebut dalam al Quran kaya dengan vitamin & minerka sera anti oksida yang dapat mengekalkan perjalanan darah yang lancer ke seluruh tubuh serta membantu membaik pulih sel tubuh yang rosak akibat radikal bebas .


AIR ZAM-ZAM
Air yang penuh keberkatan & berupaya merawat pelbagai penyakit
Mengandungi mineral yang lengkap & seimbang dayng dapat membantu meningkatkan system imun tubuh

ZA’FARAN

Di katakana rempah termahal di dunia tetapi padat dengan khasiat kesihatan
Merupakan sumber mineral yang baik seperti klasium potassium zat besi & zink yang sememangnya di perlukan untuk menyokong tumbesarran yang siihiat & kuat
Baik untuk membantu melegakan masalah asthma, insomnia, batuk , kemurungan & penghadaman.

GINGKO
Ginko Biloba terkenal sebagai herba minda. Kajian menunjukkan ginko berupaya merangsang fungsi minda & menguatkan ingatan ,
Ginko mengandungi antioksidan flayanoid, terpenoid yang melindungi saraf otot jantung pembuluh darah & retina mata .


PEGAGA ( CENTELLA)

Juga dikenali sebagai gotu kola, mengandungi banyak menfaat kesihatan , Antaranya  untuk membantu melegakan masalah eczema jankitan pernafasan asthma demam selsema & insomnia .
Pegaga juga di percayai dapat meningkatkan keupayaan menta & mencergaskan tubuh

GARAM BUKIT

Garam semulajadi yang kaya dengan mineral membantu merperbaiki system pernafasan & melawan jangkitan merangsang fungsi metabolic mengimbangi PH tubuh mengurangkan kekejangan otot, memperbaiki penghadaman membantu penyerapan mineral dalam sel & menggantikan elektolit yang hilang

GAM ARAB

Juga dikenali sebagai GAM Akasia keran didapati daripada pokok jenis tersebut
Merupakan prebiotik semulajadi yang dapat membantu menyihatkan usus & melegakan masalah sembelit .











untuk maklumat lanjut atau boleh hubungi
call / sms/ whatsapp 019-2648485

email : mahmudz9101@gmail.com

MAKANAN SUNNAH QASEH GOLD



Assalamualaikum...
Saya ingin berkongsi dengan anda semua. Alhamdulillah sekarang saya mengamalkan makan sunnah  keluaran ana edar iaitu Qaseh Gold . Semenjak mengamalkan Qaseh banyak khasiat yang saya dapat dan nyata berkesan .  Sekarang kami sekeluarga telah menggunakannya ....baru nie bawa balik qaseh bagi kat ahli keluarga di kampung .. insyAllah  semoga semua dapat manfaat dengan asbab mengamalkan makanan sunnah ..Sekarang terdetik untuk berkongsi dengan anda juga khasiat qaseh gold . Dari itu saya telah menjadi rakan niaga / pengedar produk qaseh gold .. jadi jika anda ingin dapatkan qaseh gold boleh hubungi saya di talian 
msg/wtsp/tlgrm 019 2648485 

perkhidmatan penghantaran sekitar lembah Klang

intro tentang qaseh 

Memperkenalkan produk terbaru, MINUMAN KESIHATAN yang diiktiraf sebagai MAKANAN 
SUNNAH keluaran Ana Edar (Syarikat keluaran Muslim).
Yang mana Ustaz    Haslin Baharin atau lebih dikenali sebagai 'Ustaz Bollywood' sebagai 
  

Duta Qaseh Gold.

JOM LEBIH MENGENALI QASEH GOLD!
Minuman kesihatan ini adalah berbentuk jus yang berasaskan ramuan seperti Kurma, Madu, 
Habbatus Sauda', Buah Tiin, Zaitun, Delima & Air Zam-Zam.
Diperkaya pula dengan kehebatan Gam Arab sebagai prebiotik semulajadi & herba tradisi 
seperti Za'faran, Ginkgo & Sireh.

Sangat sesuai untuk:
Suami/Ayah, Isteri/Ibu, Warga Emas
Pekerja yang menggunakan tenaga fizikal, Pekerja yang menggunakan banyak tenaga  minda/berfikir  Pasangan yang akan mendirikan rumahtangga, Pasangan yang berusaha untuk mendapatkan zuriat, Wanita mengandung, melahirkan & menyusu, Pelajar Universiti/Kolej, Ahli Sukan & Kanak-kanak 5tahun ke atas.

 QASEH GOLD MEMBANTU MENGATASI MASALAH SEPERTI:

- Keletihan

- Batuk/ Sakit tekak

-Selsema

-Asthma

- Gastrik

- Gout

- Migrain

- Buasir

- Resdung

- Sembelit

- Tekanan darah tinggi
- Masalah wanita: keputihan & haid tak teratur

- Kurang keinginan seksual (bagi yang dah berumahtangga)

- Anemia

- Keba-kebas ringan

- Susah tidur

- Sakit sendi

- Sakit tumit

- Stress

MEMBANTU MEMBERI FAEDAH SEPERTI:

- Membekalkan tenga

- Awet muda

- Membantu usaha mendapatkan zuriat

- Menguatkan imun

- Melancarkan darah

- Membanyakkan susu ibu

- Menstabilkan hormon

- Menstabilkan mood
- Mencerdaskan minda

- Meningkatkan libido & keintiman suami isteri
- Melawaskan pembuangan

- Mempercepatkan proses penyembuhan

- Mengawal tekanan darah

- Menaikkan seri wajah

***********************************************************************************

Terdapat 3 jenis jus Qaseh Gold iaitu Qaseh Gold Adinda khas untuk wanita, Qaseh Gold 
Kekanda khas untuk lelaki & Qaseh Gold Junior khas untuk anak-anak anda.


QASEH GOLD ADINDA


Harga : 78.00 (500ml)



Di dalam Qaseh Adinda, ia ditambah lagi dengan herba-herba khusus daripada Manjakani, Pegaga & Passiflora yang sangat baik untuk dalaman wanita.

InsyaAllah, membantu:
- Menstabilkan hormon kewanitaan & mengatasi masalah wanita seperti keputihan.
- Mengandungi bahan yang kaya dengan ciri anti oksidan & anti bakteria yang  menyokong kesihatan dalaman serta memberi kesan awet muda.
- Menyokong penyusuan susu ibu.
- Merangsang tenaga fizikal & minda serta menstabilkan emosi agar anda dapat menjalankan tanggungjawab dengan lebih cemerlang.

* *Sangat sesuai untuk wanita hamil, sedang berpantang dan menyusu kerana bahannya yang semulajadi.** 

QASEH GOLD KEKANDA
Harga : 78.00 (500ml)

Di dalam Qaseh Kekanda juga, ia turut digabungkan dengan herba khusus untuk lelaki seperti Tribulus, Guarana & Ashwaganda.

InsyaAllah, membantu:
- Meningkatkan stamina & membekalkan tenaga segara & berpanjangan.
- Menambah tanaga dalaman & luaran.
- Mengandungi Tryptophan yang membantu menstabilkan mood dan menjadikan anda lebih ceria.
- Bercirikan anti oksidan & anti bakteria untuk menguatkan sistem imun serta membantu proses baikpulih sel untuk kesihatan optima.
- Melancarkan sistem perkumuhan dan sistem penghadaman untuk kualiti hidup yang lebih baik.

**Sangat sesuai untuk mereka yang sibuk dan memerlukan tenaga ekstra setiap hari!**

QASEH GOLD JUNIOR
Harga : 66.00 (430ml)
Formulasi Makanan Sunnah Unggul yang ditambah dengan Badam, Bayam & Kismis.
InsyaAllah, membantu:
- Membekalkan nutrien penting untuk Tumbesaran Fizikal dan Perkembangan Minda.
- Membantu menguatkan Sistem Imun Tubuh.
- Kaya dengan bahan merangsang fungsi otak seperti Badam, Kurma, Kismis dan Ginkgo.
**Khusus untuk anak seawal usia 1tahun hinga 12tahun.**

Anak yang bagaimana perlu makan Qaseh Gold Junior?

1-     yang memilih/tiada selera makan
2-     yang kerap/sedang jatuh sakit
3-     yang sukar makan ubat
4-     yang suka makanan segera/makanan rapu
5-     yang tidak suka makan sayur
6-     yang sedang mengalami alahan/batuk/selesema/kahak
7-     yang ingin kekal sihat, cergas dan cerdas !




untuk maklumat lanjut boleh hubungi
call / sms/ whatsapp 019-2648485
email : mahmudz9101@gmail.com

Rabu, 23 April 2014

Adik Anas 6 Bulan


Hari nie adik anas dah masuk 6 bulan...letak duduk dah tak tumbang ..Alhamdulillah ..






Ahad, 30 Mac 2014

2 Hari 1 malam @ Gold Coast Morib Sepang

Bercuti di gold Coast morib .percutian yang sangat puas hati . Ambil pakej masa matta fair di pwtc....seronok masa water park sebab dapat main gelonsor sekali hihihi


sampai-sampai posing dulu.......


Sebelah petang jalan-jalan di tepi pantai ..ada pertadingan lumba motor mini bike...layann dulu





Esoknya masuk water park.mandi sampai puas






layan jakuzi duluu




http://4.bp.blogspot.com/-JF6712BTA-U/T2Z5ZRTOrOI/AAAAAAAABn4/cXZsvDO8Hzs/s1600/anon5.png