expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Selasa, 31 Januari 2012

Birthday Party 2th Hero Ammar Iskandar...

Allahamdullliah pejam celik my hero dah masuk 2 tahun pada 13 jan yang lepas ..berkesempatan laa mengadakan jamuan makan-makan bagi meraikan my hero ..memandangkan 13 jan hari jumaat ..kitaorang buat hari sabtu ... terima kasih ummi sempat menyediakan hidangan untuk tetamu dan tidak ketinggal kepada jiran dan kawan yang sudi membantu . Abi dan uumi mendoakan semoga ammar iskandar sihat dan ceria selalu serta menjadi anak soleh yang taat pada Allah .amiinnn..



dekorasi untuk party my hero

lagi dekorasi antara yang sempat di buat

menu ;  Nasi putih, gulai ayam,  bihun, mee kari, pengat ubi & pisang,  bubur kace, kropok dan kek  

stdby tggu kwn2 dtg

kek birthday

sepupu - sepupu dari kiri aisyah ,adip,akmal , azahra ,dan ammar

ummi , adam dan kakak tlng bantu ammar potong kek .
   

Khamis, 19 Januari 2012

Dinner malam tahun baru 2012 Flaming Steamboat Buffet

Sempena malam tahun baru dan juga penamat trip utk geng smuara 84 kitaorang dinner di flaming steamboot Danau Kota Setapak , Harga setiap seorang Rm26. makan sampai kenyang . Terima Kasih Sahabat semua kerana sudi bertandang ke teratak kami dan sama-sama menjayakan trip bersama2.. .



the GENG @ Putrajaya

Hari last untuk tahun 2011 trip bersambug ke putrajaya..bawa kawan-kawan bersiar-siar di taman botani dan dataran putrajay  
singgah solat asar dulu..yang wajib kena utamakan

taman botani tak de apa-apa yang menarik untuk anak-anak

ummi.mami dan ibu sedang tunggu suami2 check line

pusing-pusing tasik putrajaya dengan perahu dondang sayang

pemandangan matahari turun


MAsjid dan Pusat Pentadbiran Putrajaya

3 buah sampan di gunakan untuk menampung 6 keluarga
Posing di hadapan tasik
Bersama Geng ,isteri dan anak2
Akil, Ammar dan Alif



bersama family alif


Bersambung Lagi Di Sini

Riadah Bukit Broga semenyih



Selepas pulang dari restoran hj samuri kitaorang sambung lagi bersembang sampai pagi. Selepas solat subuh kitaorang terus bergerak ke Bukit Broga . Hanya 4 orang yang turut serta iaitu abe ra dan pasangan nya nurse lina , padil dan aku. yang lain dah tak larat nak joint ...

p/s ; sebelum mendaki di nasihatkan tidak terlalu truja ..pastikan kereta anda berkunci , beg duit dan hp tidak tertinggal di dalam kereta ... ;-)

pemandangan matahari terbit ..



trek menuju ke puncak broga , member sorang dah pancit lama tunggu baru muncul..selamat..



pemandangan dari sebelah utara

menuju ke puncak bertembung dengan student nurse

troopong duluu yerrr

posing dulu sbelum perjalanan turun ke kaki bukit

jaguh ragbi pun kecut kat bukit broga

pasangan romantik geng semuara 84 ..member sebelah jelous jee tgk hahaha

Bersambung Di Sini

Sate Kajang Hj Samuri

           GATHERING DI SATE KAJANG HJ SAMURI GROUP 'SET KITO JANGAN PECOH'

    Ikatan silaturahim kembali bertaut setelah masing-masing membawa haluan selepas habis sekolah menengah .   Bermula dengan satu cadagan perjumpaan semula 5 sahabat dan isteri , Plan di atur 2 minggu sebelum cuti krismas yang lepas .

              Seorang bekerja tempat asal kelantan , sorang bekerja di kedah , seorang lagi berkerja di sabah dan dua pasangan termasuk kami dari lembah klang. Hari jumaat bermulaa trip seperti di rancang . Berjumpa   di KLCC jalan-jalan di Aquaria . Sebelah malamnya dinner di Sate Kajanjg Hj samuri. Selepas makan semuanya ke rumah . Selamat datang kekawan ke teratak kami. 

kawan paling lewat sampai dari kedah ..

nyum..nyumm jamu selera sambil borak2 mengimabu kisah lamo... 

Geng 84 smuara ..posing duluuu buat kenangan sebelum balik ke rumah
Bersambung Hari KeDua
              
http://4.bp.blogspot.com/-JF6712BTA-U/T2Z5ZRTOrOI/AAAAAAAABn4/cXZsvDO8Hzs/s1600/anon5.png