expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Jumaat, 31 Januari 2014

Majlis Akad Nikah Sue Nor @ masjid Manek Urai

Majlis akad nikah adik Nor dan pasangan telah selamat di adakan pada 31/01/14 di masjid manek urai baru . Mujur kami sempat sampai di majlis sebab sbelah petang selepas majlis hantar menantu adk na pergi ambik kek bertingkat di bachok ..akad nikah di jalankan oleh ayanda sdri .
Alhamdulillah majlis akad nikah selamat di jalankan .Tahniah di ucapkan .. selamat pengantin baru 













Khamis, 30 Januari 2014

Majlis Persandingan Sue Na @ Pasir Puteh


Majlis bersanding di adakan pada 30/01/14 di kediaman pok nik Rahim .dan hantar menantu di adakan pada 31/01/14 di rumah pengantin lelaki kg telaga gayun pasir puteh .

Alhamdulillah majlis berjalan dengan lancar . Selamat Pengantin baru kepada adik na n paan semoga bahagia dan kekal sehingga akhir hayat ..aminnn

gulai kawoh 




rombongan belarok pengantin lelaki

senyuuman pengantin

ahli keluarga pok nik 
Bertandang ke rumah pengantin lelaki . 







Majlis Akad Nikah Sue NA @ masjid Sri Aman P.Puteh

Majlis akad nikah adik na dan pasangan  pada 29/01/2014 di masjid sri aman pasir puteh . Alhamdulillah adk na and pasangan telah selamat di ijab kabul dengan pasangan pilihan hati .tahniah di ucapkan . Selamat pengantin Baru  . 


Adik Na ( adk bongsu Ummi)



majlis di rai dengan persembahan dikir barat oleh kumpulan dikir sri cheker
dan  letupan bunga api 


Ahad, 19 Januari 2014

Santai Petang @ Pantai Bagan lalang


Pada 17-01-14 pergi ke pantai bagan lalang bersama family jalan-jalan sambil riadah di waktu petang......santai-santai  tapi tak tergamak nak mandi ..tengok air berminyak tak macam air di sebelah pantai timur . tapi kawasan pantainya luas tak kene hakisan ... layan abg ammar main bola duluu..mula2 pijak pasir gelii..lepas tuuu dah bukaa selipar ...

posing duluu..lepas hampar surat khabar










start nak lumba lari dgn abi


dari jauh resort terapung aviani bentuk pokok kelapa sawit
 lepas dah penat layan abg ammar bermain ....pergi kedai ikan bakar senandum malam kat situ juga. meja penuh , mujur ada satu family dah nak siap makan ...dia bagi duduk dulu ... katanya dia tunggu dari pukul 4;30 pukul 7;30 baru dah siap makan... dalam hati aku masa tu ...kalau kami baru sampai kul 7;30 mahu pergi sampai kul 10.30... hahaha rupanya betul ...10;30 baru siap makan 1 jam beratur utk pilih lauk . 1.jam setengah tunggu makanan sampai . setangah jam makan ...sampai tertidur anak2 tunggu makanan sampai mujur tok brona...

beratur 

adik anas tidur lepas tu abg ammar tumpang sekaki

muka penat dah tunggu makanan


Mandi - manda @ Desa Water Park


Sempena birthday abg ammar...tunaikan permintaan abg ammr nak mandi kolam..jadi bawa dia  di desa water park kuchai lama...tempat yang nampak sangat klasik ...masuk kat sana rasa masuk zaman 90an hihihi .. mujur orang tak ramai ..berkebetulan dengan cuti maulud nabi 14/01/2014 ..tiket masuk Rm30  dewasa dan Rm18 kanak-kanak..kali nie abg ammar kene tiket juga ..sebab dah lebih 90cm ...













adik anas tidurr



Jumaat, 17 Januari 2014

Dinner Sambut Birthday Abe Ammar @ Ikan Bakar Puncak Jalil



Tahun nie tak sempat plan sambut birthday abg ammar , last minit ajak eyesyam dan family makan - makan sempena birthday abg ammar kat kedai ikan bakar taman  puncak jalil pada 13/1/2014 yang lepas.. Tahun nie genap 4 tahun umur abg ammar dan tahun ni juga abg ammar masuk pra sekolah di Pasti taman lestari .

Happy Birthday yang ke 4thn ammar iskandar semoga menjadi anak yang soleh dan abg yang baik . abi dan ummi ucapkan selamat menempuhi alam pra persekolah .. semoga abg ammar suka pergi sekolah dan sihat selalu ...



kek pilihan abg ammar

ikan bakar




gaya seoarang abang






http://4.bp.blogspot.com/-JF6712BTA-U/T2Z5ZRTOrOI/AAAAAAAABn4/cXZsvDO8Hzs/s1600/anon5.png