expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Jumaat, 29 Mac 2013

PRODUK CATUABA





Produk herba catuaba untuk kesihatan lelaki, kawan saya jual..kalau nak boleh order , berminat hantar je msj no telefon SINI , penghantaran terus dgn pos laju/ serahan tangan.
Harga promosi
1 kotak = RM120  ada 8 piket









Khamis, 28 Mac 2013

Barang tempahan On9 dah sampai


beli barangan melalui on9....makin lama makin suka pula shopping on9... harga murah skit dari kat kedai ..jimat masa dan tenaga.hihihi 


thermometer 


beg external hard disk

Ahad, 17 Mac 2013

Matta Fair 2013


Berkesempatan menjengah Mata Fair yang di adakan di pwtc kuala lumpur.... apa yang menariknya kat sini yang orang dok heboh2kan....



posing duluu


 Masuk jee tudiaa baru tahu...orang bersesak-sesak ...ramai betul tapi yang menariknya banyak pakej percutian yang murah2....sampai rambang mata.....huhu  hero plak tak nak jalan..dari mula tiba sampai ke nak balik kene berdukung......dalam ramai2 nya boleh tido plok ngantuk rupanya.....masakkk..huhuhuu

 Sebelum masuk kene beli tiket dulu harga 4.00 inggit sorang..dapat cenderahati sekali....




 kali ni kitaorang dah plan nak pegi langkawi....abaikan pakej tempat lain...hihihi cari terus gerai pameran yang menyediakan pakej ke langkawi ...tengok dua tiga pakej yang di tawarkan ..dah tak larat nak jalan orang ramai sangat...terus sambar pakej mandaq trevel untuk 3h2m... bayar deposit RM50 je tanda confirm... tarikh boleh confirm kemudian ..

orang ramai berpusu-pusu

gazal untuk rabiah satu laguu...

pakej langkawi
masa nak balik dapat free gift dari penganjur......

tarikh nak pergi langkawi tak de lagi... langkawi kami datang ...

Birthday Aqil Arshad 3 Thn


Pergi jalan-jalan umah kawan ammar sambut hari jadi yg ke 3 tahun , ammar sampai lewat , mujur aqil simpan lagi kek untuk ammar.....Happy birthday Aqil .. moga menjadi ank yang soleh dan abang yg baik...tahun nie aqil dan adiknya azim dah nk balik dok kat kelantan....tahniah nurse Lina dapt pindah blk kelantan..

makan kek sama-sama

main pun sama-sama..




Sabtu, 16 Mac 2013

Ekspo Kelantan 2013


Ekspo kelantan 2013 telah di adakan di pejabat krangkraf seksyen 26 shah alam ... sempat berkujung ke sana berjumpa mata dengan anak kelate  dan saing-saing dari kampung. Banyak gerai dan pameran perancangan pembinaan yang akan di bangunkan di bumi kelantan  di samping tu ada juga persembahan dikir barat dan ucapan dari pimpinan kerajaan Negeri ..  



pintu gerbang

gerai buku-buku

posing dengan sepupu

YB abe uji dan doktor hatta temu mata dengan anak manek urai dan kuala krai

Ahad, 10 Mac 2013

Majlis Pertunangan Adik Na


Pada 09-03-2013 hari sabtu berlangsungnya majlis pertunangan adik Na dengan jejaka pilihan hati ... sebelum tu aku balik kuala krai ambil family aku dulu..lepas tu singgah beli lemang di kg lepan jenut...


snep dlu gerai lemang
 kedatangan rombongan pihak lelaki lebih kurang pukul 12 tengahari di sambut dengan tangan terbuka oleh pihak perempuan....
rombongan pihak lelaki dah sampai

sireh jujung


perbincangan sedang rancak berlangsung

barang hantaran

acara sarung cincin
Majlis perkahwinan akan berlansung pada tarikh yang akan di tetapkan kemudian, ... Selamat bertunang buat Adik NA & Paan .......... 

http://4.bp.blogspot.com/-JF6712BTA-U/T2Z5ZRTOrOI/AAAAAAAABn4/cXZsvDO8Hzs/s1600/anon5.png