expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Ahad, 17 Mac 2013

Matta Fair 2013


Berkesempatan menjengah Mata Fair yang di adakan di pwtc kuala lumpur.... apa yang menariknya kat sini yang orang dok heboh2kan....



posing duluu


 Masuk jee tudiaa baru tahu...orang bersesak-sesak ...ramai betul tapi yang menariknya banyak pakej percutian yang murah2....sampai rambang mata.....huhu  hero plak tak nak jalan..dari mula tiba sampai ke nak balik kene berdukung......dalam ramai2 nya boleh tido plok ngantuk rupanya.....masakkk..huhuhuu

 Sebelum masuk kene beli tiket dulu harga 4.00 inggit sorang..dapat cenderahati sekali....




 kali ni kitaorang dah plan nak pegi langkawi....abaikan pakej tempat lain...hihihi cari terus gerai pameran yang menyediakan pakej ke langkawi ...tengok dua tiga pakej yang di tawarkan ..dah tak larat nak jalan orang ramai sangat...terus sambar pakej mandaq trevel untuk 3h2m... bayar deposit RM50 je tanda confirm... tarikh boleh confirm kemudian ..

orang ramai berpusu-pusu

gazal untuk rabiah satu laguu...

pakej langkawi
masa nak balik dapat free gift dari penganjur......

tarikh nak pergi langkawi tak de lagi... langkawi kami datang ...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

http://4.bp.blogspot.com/-JF6712BTA-U/T2Z5ZRTOrOI/AAAAAAAABn4/cXZsvDO8Hzs/s1600/anon5.png