expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Isnin, 9 November 2015

Bahulu Pandan Coklat Rice Terlajak Laris




Memperkenalkan produk bahulu d'qaseh yang terhangat di pasaran.. Sekali rasa pasti nak lagi ...untuk keterangan lanjut KLIK SINI






Ahad, 8 November 2015

Selasa, 3 November 2015

Huawei G6 Problem Storage Damaged



throwback masa perjalanan balik ke KL selepas raya haji . 

Dalam perjalanan ke KL, telefon aku asyik kena restart je, last-last keluar di skrin Internal Storage damaged and is now unavailable . Please choose one one of the following option.




Mula-mula pilih restart , tetap jadi macam tu , pilih restore factory tapi tak dapat select .. masa samapai KL terus bawa ke kedai di scott Garden jln Kuchai , tapi kedai tu tak jumpa plak..sebab masa beli hp ni diaorang buat promosi di Bangunan TM Bangsar , diorang bagitahu kedai diorang di Scott Garden..huhu

Esoknya pergi the mines boot huawei..kedai tu try instal balik software ...stil tak jadi ..

cari nombor CS huawei yang terdekat, di buat macam bola...suruh call situ..lepas tu call sini...last jumpa no yang betul2 CS huawei  dapat call dioarang ajar cara reset factory manual. pun tak dapat, last2 kene hantar di CS di bangunan berjaya KL jalan imbi situ je satu-satu CS huawei . 

 No CS Huawei 1800 22 0086 yang patut di hubungi, yang lain semua dealer buang masa ....
alamatnya  Lot 1.03 & Lot. 1.04, 1st Floor, Podium Block, Plaza Berjaya, No. 12, Jalan Imbi, 55100 Kuala Lumpur. Huawei Customer Service Centre - Kuala Lumpur.

Tinggalkan hp hari jumaat di CS, hari isnin dah call siap, dioarang kata motherboard rosak, nasib baik warranty ada  lagi sampai bulan 11 ni habis ...jadi free jer laa, kalau kena caj mau dapat satu biji hp yang baru...semua maklumat dalam telefon hilang...huhu tapi nasib baik boleh guna balik ...



http://4.bp.blogspot.com/-JF6712BTA-U/T2Z5ZRTOrOI/AAAAAAAABn4/cXZsvDO8Hzs/s1600/anon5.png