expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Khamis, 26 Disember 2013

Open Day Pasti Lestari Putra


Menghadiri jemputan pasti lestari putra bersama abg ammar di temani ummi dan adik anas seperti yang di siar di blog PLP.


Sebelah pagi sarapan dulu sebelum menghadiri jemputan pasti , kali ni awal abg ammar bangun...masa sarapan bagitahu dia nak pergi makan roti canai kat kedai ... dia ckp tak nak pergi ...sebab nak ke sekolah terus ....dalam perjalanan singgah kedai photostat ..ingat nak singgah juga kedai Mamak makan roti canai dulu ..sampai kedai mamak abg ammar dah merajuk tak nak pergi..sebab dia takut sekolah tutup..dok suruh telefon kat cikgu minta tunggu abg ammar jangan tutup sekolah lagi....hihi.


sampai je daftar dulu di kaunter pendaftaran..lepas tu ke kaunter serahan borang maklumat dan penerangan .. kauter ke3 bayaran yuran...
kaunter bayaran yuran

kaunter 4 ukur baju 
kaunter ke-4 ukur saiz baju dan kaunter ke5 semakan ... lepas ukur baju abg ammar dah naik tingkat atas tgk kawan2 main.... nak join nampak masih malu2... lepas siap semua proses....sebelum balik makan nasi lemak dulu yang telah di sediakan ...sambil tu tgk2 silibus buku yang akan di gunakan .... Di harapkan semoga abg ammar dapat menyesuaikan diri di sekolah nanti ..Selamat melangkah ke alam  awal pra persekolahan ...
   
try baju terus dapat saiz..sume saiz M

testing uniform duluuu..

uniform harian




uniform sukan



Majlis Pesta Makan Durian AND PJ


Majlis Pesta Makan Durian AND PJ
19/12/2013

Terima Kasih kepada semua executive yang menjadi penaja Pesta Makan Durian kali ini... terutama kepada Cik Nani dan Team ...Sume duyan kelas A++ memang terbaikk... nyum..nyumm..nyumm

 

Cik Nani 


sempat lagi peace tuu..

pulut pun ada 


Sabtu, 14 Disember 2013

Happy Anniversary yang ke 5th @ restoran SABA Cyberjaya


Ummi , Selamat Ulangtahun perkahwinan  kita yang ke 5, tahun nie..Abi doakan Semoga rumahtangga kita sentiasa bahagia dan kekal hingga akhir hayat..aminn...terima kasih atas segalanya... tahun ni kita di kurniakan rezeki cahaya mata anas atiqullah syukur Alhamdulillah  ....

Tahun nie sambut anniversary di restoran saba..nasi arab kat sini sedaapp..ammar suka makan...








kebab ayam


“Rabbana hab lana min azwajina wa zurriyatina qurrata a’ayun, wajaalna lill mutaqiina imama..
Maksudnya: "Ya Tuhan kami berikanlah kepada kami pasangan dan anak-anak (zuriat) yang menjadi penyejuk mata dan jadikanlah kami pemimpin kepada orang yang bertakwa"

Ahad, 1 Disember 2013

Tok Ayah dan Mok mengiringi perjalanan adik anas Ke KL dan puasing KLCC


                  Genap 38 hari adik anas dah nak naik KL , kali ni ayah mok dan pok cik mengiringi sekali hantar adik anas..bertolak lebih kurang pukul 5 petang dari rumah dan sampai kat gombak pukul 11.30 malam . singgah makan dulu di kedai makan area gombak sebab kami akan berpecah dengan pok cik yang ke sg buluh .


Anas Atiqullah  38 hari 

ayah order chicken chop..


ummi doa dulu sebelum makan ..hihi

Esoknya bawa adik anas jalan-jalan ke KLCC pula bersama mok dan ayah... pusing-pusing sekitar KLCC sambil tengok air pancut mengikut irama muzik ...




ayah dan mok posing


air bergerak mengikut muzik

abe ammar dah lenguh kaki..hihi
lepas jalan ronda - ronda kitaorang pergi makan di restoran Fendi ikan bakar di kelana jaya...kedai fendi dah pindah di tempat lain ...mujur jumpa..tapi kali nie..rasanya tak best macam yang sebelum2 nie..

http://4.bp.blogspot.com/-JF6712BTA-U/T2Z5ZRTOrOI/AAAAAAAABn4/cXZsvDO8Hzs/s1600/anon5.png