expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Jumaat, 26 Februari 2016

Tayar Pancit Park Downtown Seri Kembangan


Jalan-jalan downtown seri kembangan tempah baju Bahulu d'Qaseh dapat sorang satu....Nak balik tengok tayar pancit ....1st kena macam nie...rupanya tayar kena skru panjang....nasib baik dekat rumah ...
masa kena pukul 1.30pagi ... nasib baik park bawah lampu, part yang tak nampak abang ammar tolong suluh dengan lampu hp...





Persahabatan PQTRW VS T-TEAM


Throwback 

Bawa tokbah tengok bola friendly kelate Vs T Team berkesudahan seri 1-1





Resepi pancake


sebelah pagi bila anak-anak lapar minta makanan...ummi keje..anak-anak minta nak makan macam kat umah pengasuh .... nasib baik masa nak ambil ummi pengasuh bagitahu abang makan pancake...
apalagi terus try buat...

Bahan A 

2 Cawan Tepung gandum
2 sudu kecil backing powder 
2 sudu besar gula pasi
sedikit garam

Bahan B 

2 Sudu besar Majerin / mentega (di Cairkan dahulu)
2 Biji telur (di pukul sedikit )
1 3/4 Susu segar 

Campur bahan A+ B kacau sehingga sebati . sedia untuk di masak

Siap masak gulung dengan Aiskrim ...Nyumm..nyummm 





Khamis, 25 Februari 2016

Program KickOff 2016 Ana Edar @ Uia Gombak



Throwback !!1

Duta Qaseh Gold






16 Januari 2016 di pilih sebagai tarikh keramat yang bakal mengabdikan detik-detik penuh bermakna di MAIN AaUDITORIUM UIAM 

Antara Tips Strategi yang di kongsi :

Strategi Kejayaan sepanjang tahun 2015
formula rahsia bangi mengharungi badai 2016
Bagaimana boleh meluaskan pasaran networking
Misteri cabaran Extravaganza 2016
Bagaimana menggadakan manfaat bisnes berteraskan Baraqah Practice


Berdasarkan tips dan trategi di atas :

1) Bagaimana untuk memulakan sesuatu bisnes dalam keadaan minset yang betul. Mindset yang betul ialah apabila anda tahu anda nak buat . Dalam bahasa inggeris di sebut sebagai Direction, " knowing what you are doing"

2) Tukar impian menjadi kenyataan insyaAllah Cipta Percaya Capai

3) Nak lari laju anda lari sorang-sorang, nak lari jauh anda lari bersama kami, Inilah antara kekuatan ana edar . bergerak secara Jemaah (Team Work)

4)Memahami Barakah Practice. Yang mana di akhir nanti anda bukan berjaya di dunia sahaja , tetapi insyaAllah berjaya di akhirat jua kekal...amin ya rabb..

Bukan Susah nak hidup susah, bukan mudah untuk hidup mudah !!

Panel jemputan saudara Amin Iron Man ...

Isnin, 22 Februari 2016

Berpisah Selepas Makan Nasi Arab Sedap


Alhamdulillah meraikan bos yang akan berpindah ke selangor barat , majlis makan-makan sempat di adakan, Selamat maju jaya kepada en Asri di tempat baru ....

Terima kasih Tuan Hamizi belanja kami semua...semoga murah rezeki 






Birthday Abe Ammar Yang ke 6 Tahun


throwback!! 

Pejam celik pejam celik 13/01/2016 abang ammar dah masuk 6 tahun , 

Selamat hari lahir sayang, smoga menjadi anak soleh yang berjaya dui dunia dan Akhirat ...

abi, umi dan adik sayang abang..

Kek Potong kat rumah , keluar jalan-jalan di Aon singgah makan kat Pizza ...







http://4.bp.blogspot.com/-JF6712BTA-U/T2Z5ZRTOrOI/AAAAAAAABn4/cXZsvDO8Hzs/s1600/anon5.png