expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Khamis, 16 Januari 2014

Lukisan 3D Interactive mural @ The Atmosphere Seri Kembangan


Lepas keluar dari Giant Seri Kembangan lalu bangunan Atmosphere yang baru siap   , tengok ada orang tengah bergambar...apa lagi singgah sekejap untuk bergambar sebelum kedai kat situ dah buka ...rupa-rupanya banyak lukisan 3D kat dinding.... sampai dah tak larat nak bergambar .....lukisan semua lawa-lawa... kalau pandai berimaginasi kene dengan maksud gambar...memang betul-betul nampak real...hihi abang ammar dan adk anas pun layan sekali ....banyak lagi lukisan tak sempat posing ...lain kali boleh pergi lagi..nasib baik dekat rumah ... layan dulu lukisan yang sempat posing .... ohye company pemilik lukisan ada office kat situ nama Art Sphere 20/8ty...


jom jalan-jalan dengan skuter baru 

abang ammar jgn pegang kayu.." alamak ..kan dah jatuh ..




melihat dunia mu abang ammar


tarik pencuri nak lolos ...

main belon dengan kawan-kawan 

melangkah ke tangga hanimunan

abi dulu dapat epal

posing depan bandar baru 

jom balik kampung naik tren




main piano lagu kalau aku kaya 



bomba padam kebakaran

masuk trowong 


gambar tak kene dgn kedudukan meja...bru perasan meja warna pink ..



2 ulasan:

http://4.bp.blogspot.com/-JF6712BTA-U/T2Z5ZRTOrOI/AAAAAAAABn4/cXZsvDO8Hzs/s1600/anon5.png