expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Selasa, 24 Julai 2012

Family Day iT & NT @ Sunway Lagoon 2012

banner
Agenda
8.00             •Ketibaan peserta di Pintu Masuk Surf Beach
8.00-1100   •Kaunter Penebusan Makanan dibuka
0900-0930  •Senamrobik& Theme
0945-1030  •Acara Pembukaan
1030-1130  •Sukaneka, penampilan badut & face
1130-1230  •Pengumuman Cabutan Bertuah dan Hadiah Utama
1230-1800  •Aktiviti bebas



bertolak pukul 7.30 dari rumah, ikut LDP sampai sana, kereta dah berjujuk masuk ke laluan parkir  . Terus masuk ke Taman Tema , kehadiran di jangka 13 ribu orang . no siri tiket kami pun dah mencecah angka 7 ribu.



check makanan dari luar
Ajak my bro join sekali yg tinggal di damansara damai sebab ada tiket lebih, ada kawan yang tak dapat hadir sebab anaknya masuk hospital .  Terima kasih syam bagi tiket..

cepat sembuh ye adik wani
my bro dgn sut mandi bsama ptri bru alia arisya
tiket kitaorang dapat percuma untuk 3 park iaitu
 o Water Park: The Water of Africa & Surf Beach o Amusement Park : World of Adventure & Wild Wild West o Wild Life Park 

 

naik kuda pusing
Masuk je dua-dua hero nak naik kuda, layan laa dulu..hihi lepas tu terus berjalan masuk ke tempat pengagihan makanan , setiap kopun satu makanan. 5 kotak kfc untuk sarapan kitaorang dapat.. 

tempat pengagihan makanan
 Lepas ambik makanan kitaorang cari tempat duduk .. rehat2 jap..punye la jauh masuk ke dalam .. lepas tu join senamrobik jap rengang2 otot sekali nga ammar ..hihihi

pentas di tengah kolam..acara perasmian

Lepas habis semua acara di jalankan, sampai la ke aktiviti bebas .. mandi manda..bila dah dapat mandi,  dah tak dengar arahan , tak terkejar di buatnya ...cuaca xde la panas sangat, dapat la hero 2 orang nie mandi sampai puas ..hihi

bersedia terjun mandi

air terjun dari kulat


tahan nafas untuk menyelam
 Lepas puas mandi bersiap untuk balik...my bro balik dulu ada kerja katanya.. ammar pun dah tidur..dalam perjalanan keluar teringin nak naik pirate's revenge, kapal berpusing 360 darjah ..cuba juga beranikan diri untuk naik..hihii  

beratur menunggu giliran



sedang berpusing
lepas keluar taman tema, pergi jalan-jalan dalam sunway piramid jap..jumpa kawan kerja kat ogawa sambil2 try mengurut dengan kerusi paling mahal kat kedai tu..hihihi tq yah bgi try ..


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

http://4.bp.blogspot.com/-JF6712BTA-U/T2Z5ZRTOrOI/AAAAAAAABn4/cXZsvDO8Hzs/s1600/anon5.png