expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Khamis, 18 Oktober 2012

Flaming steamboat sunway


               Malam semalam lepas balik kerja ummi ajak makan kat flaming di sunway..bertolak ke sana kul 9 malam.. sampai2 tengok orang tak de la ramai sangat..pergi pun tak booking...kat sini harga 26.4 seorang...lepas tu terus ambik meja..ummi gi ambil lauk...  kat sini layan diri macam kat tempat lain gak...

             Ambil dulu makanan favourite ammar ..mee goreng ..hihi ummi tak duduk lagi ammar dah makan.. tak tunggu ummi..huu gilir-gilir ambil menu dengan ummi..kena bayak pilih udang nga ketam lagi pun kat sini udang besar la juga..ketam pun banyak isii..fish ball ada bentuk angry bird dan ikan nemo..menu lain-lain macam biasa....

          Masa nak balik hujan betul lebat..alhmdulillah selamat sampai kat umah...aksi yg sempat di snap...


suapan pertama

alamak mee tak putuss

selang seli dengan aiskrim

aksi spontan

ketam , udang dah masak...nyum..nyumm..nyumm

aiskrim plak..pnncuci mulut..


sign board kedai

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

http://4.bp.blogspot.com/-JF6712BTA-U/T2Z5ZRTOrOI/AAAAAAAABn4/cXZsvDO8Hzs/s1600/anon5.png