expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Rabu, 22 Ogos 2018

Satu family sakit mata

Dah masuk 8 hari ulang alik ke klinik optalmologi Hospital Serdang untuk chekup mata baby ika. Baby ika kena infection kat mata..tiap pagi kena cuci buang pseudo membrame . Taip kali cuci tiap kali berdarah..kesian kat baby ika...
Lepas ika kena berjangkit plak kat abi, lepas tu jangkit mata ummi..arini nampak mata abg anas pun dah merah , mata abang ammar baru nampak tanda-tanda nak kena juga...
Mata abi dengan ummi tak nampak lagi nak baik..mc 3 hari dah habis..mata baby ika bengkak dah surut..tapi jumaat ni sambung follow up lagi kat klinik..
Semoga baby ika cepat sembuh aminn...





Tiada ulasan:

Catat Ulasan

http://4.bp.blogspot.com/-JF6712BTA-U/T2Z5ZRTOrOI/AAAAAAAABn4/cXZsvDO8Hzs/s1600/anon5.png