expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Khamis, 17 Januari 2013

Birthday Ammar Iskandar @ Teluk Kemang PD.




Pejam celik- pejam celik, ammar iskandar  dah masuk 3 tahun pada 13 jan lepas..sekejap je masa berlalu ...
Kali ni plan sambut birthday kat teluk kemang Port Dickson .. kebetulan staf senior tempat kerja ada kupon apartment kat sini ...satu apartment ada dua bilik smua lengkap... ingat nak ambik 2 apartment  ajak family abang adam n abang akmal join sekali tapi masing2 ada komitmen ... 

Jadi kitaorang sambut berlima ..tq check cik and Tok Chik join sambut birthday ammar kali ni...


kek pilihan ammar Rory Car


 Sampai je terus nak terjun kolam...jadi bagi kat check cik jaga ammar kat kolam...ammar main sampai kecut tangan..mulut pun dah biru...puas pujuk baru naik..





Sebelah malam acara potong kek, tq tok chik bagi hadiah topi boboiboy kat ammar...hihihi
kali ni ammar minta kek kereta rory, pinggan pun kereta rory....masuk 3 thn nie salah satu tabiat ammar suka sangat susun bantal tinggi2 sebelum tidur..kalau tak ckup satu bantal...kecoh di buat nyaa...hihihi masa nie ammar dah baru lepas puting..masa blk kg ari tu umi cakap puting kena kencing kat tikus...terus xnak isap....kihkih
Selamat hari lahir my hero ammar iskandar..semoga ammar membesar dengan sihat , menjadi anak yang soleh dan berjaya di dunia dan akhirat..amiiinnn....






Lepas potong kek..keluar pusing-pusing di dataran teluk kemang sambil singgah makan di area berdekatan...  masa tunggu pesanan terjumpa dengan house mate masa study dlu...sdr anuar ibrahim yang asal dari terengganu...rupanya skr dh keje kat PD..borak-borak sampai malam..

sempat  juga naik kereta mini

maulana anuar ibrahim



breakfest sambil layan kartun rory

Lepas chek out ingaat nak terus balik..tapi ammar minta nak mandi lagi...singgah skli lagi kat pantai teluk kemang ... mandi pantai plak....lepas mandi pantai pergi bergambar di muzium tentera tengok kapal terbang....hihii




Balik umah birthday boy deman

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

http://4.bp.blogspot.com/-JF6712BTA-U/T2Z5ZRTOrOI/AAAAAAAABn4/cXZsvDO8Hzs/s1600/anon5.png