expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Isnin, 7 Januari 2013

Bro Ju and Family

 
Hari sabtu otw ke pasar malam di bangi, abang yang dalam perjalanan dari kampung call cakap nak singgah kat umah, mjur lambat lagi nak sampai , ingatkan dah nk sampai , kalau tak alamatnya tunggu laa dlu kat depan rumah...hehe
 
 
nk pegi psar mlm pn bgaya sakan...hihi
 Sampai kat pasar malam pusing2 jap..cuci2 mata..pasar malam bangi terletak di seksyen 6 berdekatan bank islam , maybank dan pejabat pos. Singgah tempat kegemaran kalau nak beli nasi di gerai Wan Atiq , masakan qlate ori rasanya yg memang sedap.. nasi kerabu menjadi..nasi dagang pun menjadi......ingat lagi dlu msa mula2 beli nasi kerabu masa tu diaorang jual kat pasar malam serdang..2 orang je bhgian bungkus..skr tengok dah ada ramai pekerja...wan atiq pun tak tahu yang mana satu...


gerai wan atiq
 Tunggu punye tunggu pkul 12 malam baru abang aku sampai dengan familynya...masa ni ammar tak tidur lagi..jumpa geng .....layan main sampai lewat pagi...huhuhu


ajak abang akmal main bola 
 
 
 Esoknya sambung main lagi..kali nie kak fatma join sekali..masa sampai kak fatma dah tidur...dalam dok layan anak2 main, sampai kontraktor tm nk tukar modem streamyx..Alhamdulillah modem under warranty lg..boleh tukar, kalau tak kena beli lain....selepas 3 tahun guna, ni kali pertama modem meletup kena petir, sebab  masa ribut petir modem still on...  hihihi

jurutera projek

suka bila dapat main ramai2


pelumba basikal
 
 
 

modem baru

 
Masa abang aku dah nak balik ke tamping , bawa duluu bro n family makan kat kedai fendi ikan bakar di kelana jaya, lagipun ummi xsempat nak masak sebab baru balik kerja shif pagi ... lepas makan diaorang terus bertolak ke tampin..
 
abang akmal bad mood baru bgn tidur penat kuat bermain

ikan pari bakar...

bro ju....


 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

http://4.bp.blogspot.com/-JF6712BTA-U/T2Z5ZRTOrOI/AAAAAAAABn4/cXZsvDO8Hzs/s1600/anon5.png