expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Ahad, 24 Oktober 2010

Tahniah kelantan Melanngkah Ke Final Gomo Klate Gomo..


Alhamdullilah.Tahniah dan Terima kasih barisan pemain dan penyokong The Red Warriors. Kegembiraan tidak terhingga para penyokong Kelantan seluruh dunia meraikan kemenangan perlawanan pada milik ini yang mengesahkan tempat ke perlawanan akhir TM Piala Malaysia 2010 seperti ulangan perlawanan akhir tahun lepas apabila sah bertemu Negeri Sembilan.


Alhamdullilah syukur jaringan pemusnah Norshahrul Idlan Talaha berjaya meranapkan segala impian penyokong Kedah dan pengurus pasukan Kedah yang penuh yakin dapat menumbangkan Kelantan.

Kejayaan ini telah memadamkan segala sejarah buruk Kelantan di stadium Sultan Muhammad ke 4 setiap kali perlawanan penting dengan Kedah.

Perlawanan akhir menentang Negeri Sembilan merupakan perlawanan idaman bagi penyokong Kelantan kerana mengganggap perlawanan ini akan dijadikan misi membalas dendam yang terluka pada tahun lalu.

Setiap kali pasukan The Red Warriors menghadiahkan kemenangan bolehlah kiranya kita para penyokong menghadiahkan Al-Fatihah kepada arwah penyokong kita yang terkorban ketika menyaksikan kehebatan pasukan kita dan sebagai tanda kesyukuran kita. Semoga pemergian mereka diberkati dan dirahmati sebagaimana kegembiraan yang kita kecapi daripada pasukan The Red Warriors.

KITA AKAN PASTIKAN BUKIT JALIL DIBANJIRI LAUTAN MERAH YANG AKAN MEMENUHI SEGENAP RUANG BUKIT JALIL.
GOMO KELATE GOMO.JUMPA DI BUKIT JALIL. TAHNIAH SEMUA PENYOKONG THE RED WARRIORS

 
Sokong Bia Bijok , Napok Bijok , Betindok Bijok , Main Bijok , Bijok Sokmo...... Gomo Kelate Gomo

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

http://4.bp.blogspot.com/-JF6712BTA-U/T2Z5ZRTOrOI/AAAAAAAABn4/cXZsvDO8Hzs/s1600/anon5.png