expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Selasa, 18 Disember 2012

Seminar Service With Heart @ TMCC



Kena menghadiri seminar service with heart di TM Convention Centre Bangsar, bertolak dari rumah pukul 8.00 pagi sangkut jem dua tiga tempat sampai sana pukul 9.30 ..sampai-sampai majlis baru nak di mulakan..Majlis di Rasmi oleh Menteri Wilayah Perseketuan Dato’ Raja Nong Chik bin Raja Zainal Abidin .
Ada 4 sesi pembentangan , dua sesi sebelum tengahri ..dua sesi lagi sebelah petang pukul 1.00 rehat  untuk lunch



dalam dewan
 Dalam menunggu untuk sambungan sesi sebelah petang aku pergi kaunter medical chek up percuma yang di sediakan oleh agensi kesihatan . check tekanan dara 133/94 adnormal tapi masih stabil ..huhu  gulkosa 9.1 agak tinggi tapi nurse cakap mungkin sebab lepas makan...huhu BMI agak tinggi , mane tak tingginya dah kena nasi bariani  ..huhu

Pembetang ke 3 sdr Rizal pesonaliti tv3 pembentang ke 4 Dr tengku Asmahadi pakar motivasi.. panel menceritakan generasi X,Y dlm service with heart...panel ke 4 Dr tengku asmadi aku dapat banyak input yang berguna, tak sia-sia tunggu sampai habis sesi.. Lepas habis pembentangan ada pula forum dan soal jawab ..majlis habis pukul 6.00 ptg ...bila dah petang apa lagi, sangkut jem laa jawab nya..dalam jem sambil layan radio ikim dengar soal jawab dengan  Dr tengku asmahadi lagi...sampai kat umah pukul 8.30 malam...


menu untuk lunch ayam / kambing


dalam nasi ada ayam  , cute je bekas


1 ulasan:

http://4.bp.blogspot.com/-JF6712BTA-U/T2Z5ZRTOrOI/AAAAAAAABn4/cXZsvDO8Hzs/s1600/anon5.png