expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Isnin, 5 Mac 2012

KarNiVaL wOW PuTrAjaYA 2012

Karnival Wow di putrajaya telah di adakan lagi pada 23-26 feb , tapi kali ni kami pergi hari last lepas ummi habis keje, hujan pula turun tunggu sampai berhenti , tu pun dah lewat petang . 
Tahun lepas dah pegi, masa tu my hero baru boleh jalan, tahun ni my hero dah berlari sampai tak terkejar...
Banyak pameran auto show dan jualan, antaranya produk upin ipin,  gerai cuti-cuti malaysia yang sempat kami lawat, pakej2 menarik banyak di sediakan contoh pakej 3H2M ke pulau langkawi , dan pulau-pulau sekitar Malaysia.
Baru je separuh pusing hujan dah turun , pameran pun dah nak tutup. Berteduh bawah khemah sekejap sambil makan-makan , terus balik .sebelum tu selipar ummi putus, kesian kat ummi terpaksa berkaki ayam sebelah dalam hujan .kikiki...


kereta mini yang di ubah suai..

test mini bike

ammar dah teruja nak bawak minibike juga, hujan pun dah mula turun..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

http://4.bp.blogspot.com/-JF6712BTA-U/T2Z5ZRTOrOI/AAAAAAAABn4/cXZsvDO8Hzs/s1600/anon5.png