expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Jumaat, 18 Mei 2012

Lunch Di Restoran Saba Cyberjaya




Awal bulan 5 baru nie , opis floor 4 ada buat jamuan makan tengahari di restoran saba cyaberjaya. Restoran nie terkenal dengan nasi arab dan menu dari arab.   kitaorang bertolak ke sana pukul 12.30 tghri.. ni kali pertama ana ke sana, mengagau juga la cari kedai..sume bos floor 4 dah sampai msa kitaorang sampai...hihi

order duluu..

menu
 untuk menu pertama datang nasi bersama lauk berbungkus dengan kuantiti 6 orang makan .ada kambing, daging dan ayam.. beras nya panjang2 tapi tak muak bila makan.

Menu kambing
habis round pertama, datang lgi menu ke dua ayam masak jenis lain plak..sambung lgi makan, sebab nak try rasa ayamnya, nampka macam sedap..emmmm boleh tahan..
menu ayam

menu ayam lg

semeja dengan otai2 tm serdang
Lepas makan perut dah kenyang ... posing2 dulu sementara tunggu yang lain siap makan, ingatkan masakan ayam tadi penutup hidangan rupanya datang lagi kebab daging campur..try laa juga rasa kebabnya..so good..memang sedap.. .. 
kebab buka dlu tg isi dalam..

staf wanita and pj

geng AND p.j

nak datang lgi laa kat sini nnt bawa my wife..hihi apapun tq bos2 yang sponsor lunch kitaorang kali nie..terima kasih daun keladi

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

http://4.bp.blogspot.com/-JF6712BTA-U/T2Z5ZRTOrOI/AAAAAAAABn4/cXZsvDO8Hzs/s1600/anon5.png