expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sabtu, 3 November 2012

Restoran Mohd Chan Abdullah


Kali nie try masakan Cina Muslim di restoran Mohd Chan yang terletak di seksyen 9 bandar baru bangi . Masa otw ke bangi hujan sangat lebat ....fikir sekali nak cari kedai dekat2 jee..tapi ingatkan ummi nk try makan kat sane ( nk blnja )  sebab kawannya ckp sedap...pergi la jugkk... sampai2,  tengok orang penuh dalam kedai , macam tak de meja kosong jee..tp Alhamdulillah rezeki kami..ada 1 meja orang baru nak keluar...cepat2 booking ...kiki...perut dah lapar tambah2 hujan makin lebat ...apa lagi order apa yang nampak sedap di mata ...... hihi ..tq ummi


udang butter prawn

tomyam small



hujan2 pun nk aiskrim hero niee.. dgn gaya utramen

siakap masak stim

4 ulasan:

  1. Balasan
    1. cubaa laa try kat sana ..hihi

      Padam
    2. mak ayah nk dtg next week igt nak bawak gi bangi kat sup urat ketin tu..harap plan jadi la

      Padam
  2. bgus-bgus...kat bangi byk kdai mkanan sedap-sedapp...

    BalasPadam

http://4.bp.blogspot.com/-JF6712BTA-U/T2Z5ZRTOrOI/AAAAAAAABn4/cXZsvDO8Hzs/s1600/anon5.png