expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Rabu, 21 November 2012

Restoran Wau


Selepas jalan- jalan di istana, kitaorang cari kedai makan plak...ingat nak blnja anggota rombongan di Restoran Horizon tapi tutup plak...call kawan kito seorang lowyer tersohor d KB  yang arif tentang tempat makan mencadangkan ke restoran Wau yang terletak di pinggir sg Kelantan ....

Sampai kat restoran lebih kurang pukul 4.30 petang, restoran wau ni katogeri A dari segi kebersihan, harga pun rasanya standart restoran.. ada menu A untuk 3-4 orang, menu B utk 5-6 orang dan menu C untuk 7-8 orang, setiap satu set 1 ekor ikan dan selebihnya boleh pilih mengikut saiz hidangan . harga dah di tetapkan mengikut set menu . air yang di beri pilihan Sirap atau tea o ais.. kalau nak pilih air lain kena tambah bayar..


buku menu




dah lama tak keluar makan bersama ayah dan mok ammar

sementara tunggu hidangan ammar makan kek duluu



ammar dgn dua2 sue
Selepas siap makan , ayah ammar balik dulu, ammar pergi jalan-jalan pusing bandar . lama tak masuk bandar KB ..Jalan dah satu hala..sampaikan boleh pusing jalan yang sama...hihihi

5 ulasan:

  1. hai ;)
    td tanya kat blog tu pasal link..gurau je ker @ mmg tak tahu?

    BalasPadam
  2. hai..
    memang tak tahuuu...x reti nok godek2....haha mcm mne yeee buat link mcm tuu...

    BalasPadam
  3. okey..bayak blog tutorial ni kena ari sikitlah
    antaranya ialah

    http://calipso-tutorialblogger.blogspot.com/

    ni senang nak paham.sama mcm u nak upload gambar tu.kan ada ikon atas tu..copy dulu mana link yg u nak share.pilih LINK..nanti kluar kotak..paste link yg u nak letak kat kotak tu..dan okey.

    senang mcm makan akok :)

    kalau boleh buang la verification code ni.senang org nak komen.sori ye

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok tq..dah dpt buat..hihi mdh je rpnya...

      emm verification code yg mane ek..kene godek2 dlu nie hehe

      Padam
  4. okey..dah senang nak komen ;)

    BalasPadam

http://4.bp.blogspot.com/-JF6712BTA-U/T2Z5ZRTOrOI/AAAAAAAABn4/cXZsvDO8Hzs/s1600/anon5.png