expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sabtu, 22 Jun 2013

Festival Bunga & Taman Putrajaya 2013



Berkunjung di festa flora putrajaya pada hari pertama pembukaan .. masa sampai dah dapat tengok bunga api..kali nie byak pula bunga api meletup..sebelum ni ammar takut bunyi bunga api..tapi bila dah acap kali bunyi ..kurang dah takutnya ..





Masa sampai tu...rupanya kawan dari gombak abe raa n family datang juga ..cari abe raa dulu..tapi line celcom tak dapat buat call ..kaki pun dah lenguh..berhenti mengurut di gerai dengan orang kurang upaya duluu.. urut kaki Rm10 untuk 15minit ... ummi pun join sekali...   lepas urut lega sikit kaki nak berjalan... lepas tu baru jumpa dengan abe raa.. pusing-pusing sekitar taman yang di hias dengan lampu...




pintu gerbang 

ammar takut2 tengok bunga api ...

bot berhias... 






berhenti rehat duluuu..





Tiada ulasan:

Catat Ulasan

http://4.bp.blogspot.com/-JF6712BTA-U/T2Z5ZRTOrOI/AAAAAAAABn4/cXZsvDO8Hzs/s1600/anon5.png