Kuih Bahulu Perisa Biasa, Pandan dan Berinti (Coklat Strewbery Dan Bluerbery) yang sedap dengan harga yang menjimatkan . resipi dari kedai bahulu Sri Jenut Manek Urai . Jika berminat untuk tempahan atau ingin maklumat lanjut , boleh hubungi melalui telefon , mesej atau whatsapp , weChat di nombor 019-2648485 atau emailkan ke mahmudz9101@gmail.com. Kuih bahulu sesuai untuk jamuan majlis pertunangan , perkahwinan, keraian di sekolah , pejabat serta boleh di hidangkan semasa majlis hari raya juga di makan untuk minum petang dan sebagainya .
tempahan yang dah siap di paking |
Terima Kasih Daun Keladi Kepada kawan-kawan dan pelanggan yang paling awal buat tempahan dan memberi sokongan iaitu .
1- Pn Rohaziana
2- ustazah Norizan
3- Kakak Pn Rohaziana
4- Farhan Civic
5- Azaha / adam
6- En Razali Maarof
7-Abg Lan Osmania
8- Kak Bot
9- En nasaruddin
10- Azman
11- En Azmi
12- abg Zamri
13- Pakcik RNo
14- Land Pard chelsea
15- Jebat Derhaka FB
16- kak badariah
17- En Jamal
18- Amat Tasnim Preve
19- zaki haris
20- Kak ftom
21- bro ju
1- Pn Rohaziana
2- ustazah Norizan
3- Kakak Pn Rohaziana
4- Farhan Civic
5- Azaha / adam
6- En Razali Maarof
7-Abg Lan Osmania
8- Kak Bot
9- En nasaruddin
10- Azman
11- En Azmi
12- abg Zamri
13- Pakcik RNo
14- Land Pard chelsea
15- Jebat Derhaka FB
16- kak badariah
17- En Jamal
19- zaki haris
20- Kak ftom
21- bro ju
testemoni |
sedikit info kuih bahulu dan saya ...
Selepas habis study , pergi belajar buat kuih tradisional secara berbayar di kedai Bahulu Sri Jawa Pasir Puteh (Kedai Ayah Fizo Omar). Pakej beli Oven berserta belajar selama 3 hari di kedainya...Keluarga buka kedai di Kg Lepan Jenut . Bertugas membuat kuih Akok dan Bahulu selama 1 tahun sebelum bermusafir di lembah klang . Sehingga sekarang kedai Sri Jenut masih beroperasi dan telah di kenali penduduk dalam dan luar kelantan .
sedap bahulu mud ni..harga pun berpatutan..ambo try doh sedap sengoti
BalasPadamhaha nnt kawe bljo dem srape kdai ali
Padam