expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Ahad, 5 Mei 2013

4H3M @ Pulau Langkawi Part 4

 

Hari keempat: 4/5/2013 Sabtu


Lokasi : Naik feri balik kampong
 
 
Sebelah pagi, lepas sarapan ..bawa abang ammar mandi kolam dulu...hotel dah sunyi mungkin dah ramai orang check out... mandi kolam puas-puas duluuu...hihi
 
Lepas tu siap-siap untuk chek out..lebih kurang pukul 12:00 hantar kereta dulu....  tunggu feri di jeti...Alhamdulillah kali ni kastam tak tahan.....masa feri bertolak pukul 1:00 tengahari...hati dah
tak sabar untuk balik mengundi......
 
 
 
 
 
 
 




 
 
 
 
 
Sampai kat jeti kuala perlis telefon penjaga parking untuk keluarkan kereta...dah tinggal kereta aku je kat parking...semua dah kosong..bergerak ke kampong, sebelum tu singgah beli buah kat tepi jalan....
 
 
 

Lepas tu singgah di hentian rehat Gurun untuk makan dan solat...sementara ummi siap..sempat pasang bendera di bonet kereta ambil feel balik mengundi......hihi lepas pasang bendera ...rasa lagi berkobar-kobar nak mengundi...setiap kali selisih dengan kereta  di pihak dan sokongan sama kena angkat tangan tak pun angkat lampu.......macam kenal-kenal....dah selisih 10 buah kereta angkat bendera sama ...baru selisih 1 buah dengan pihak lawan.... sampai kat Bandar machang berhenti sekali lagi untuk makan sambil tengok penyokong parti politik berarak di malam last kempen...., Alhamdullilah akhirnya kami selamat sampai di pasir putih....



4H3M @ Pulau Langkawi part 3
4H3M @ Pulau Langkawi part 2
4H3M @Pulau Langkawi Part 1

 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

http://4.bp.blogspot.com/-JF6712BTA-U/T2Z5ZRTOrOI/AAAAAAAABn4/cXZsvDO8Hzs/s1600/anon5.png